Στην Αγγλία βρίσκεται ήδη ο διεθνής φορ του Ηρακλή, Απόστολος Βέλλιος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο.

Ο ποδοσφαιριστής προανήγγειλε τη μεταγραφή του με μια ανάρτηση φωτογραφίας του στον λογαριασμό του στο Ιnstagram, όπου μέσα από το Καυτανζόγλειο αναφέρει πως ήταν η τελευταία του προπόνηση στον χώρο αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, με άλλη ανάρτηση του στο Facebook αποχαιρετά τους φίλους του Ηρακλή, με μια συρραφή φάσεων από παιχνίδια του στον «Γηραιό» όπου πρωταγωνιστεί. Από τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ, ο Ηρακλής θα επωφεληθεί ποσού περίπου 950.000 ευρώ, ενώ πέραν της συμφωνίας που θα κάνει ο ίδιος ένα άλλο ποσό βάσει ρήτρας, περίπου 250.000, θα εισπράξει ο νεαρός διεθνής.

Στο μεταξύ σήμερα θα εκδικαστεί η προσφυγή που κατέθεσε ο Κοστίν Λαζάρ για την εξασφάλιση των χρημάτων από το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή.

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής αξιώνει περίπου 80.000 ευρώ από τους «κυανόλευκους». Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί διακανονισμός και να μην εκδικαστεί η προσφυγή, ενώ αντίθετα αποσύρθηκε οριστικά η προσφυγή που κατέθεσε ο Παναγιώτης Αβραμίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης