Μετά τις αποχές ποδοσφαιριστών, τις προσθαφαιραίσεις βαθμών, τις ανακοινώσεις και την συστηματική αθέτηση υποσχέσεων για πληρωμές οφειλομένων προς ποδοσφαιριστές και προσωπικό, ο Σάββας Παντελίδης φαίνεται αποφασισμένος να παραιτηθεί, διαπιστώνοντας πως η δική του δουλειά έχει γίνει εξαιρετικά πιεστική και αναποτελεσματική με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Ο τεχνικός του Ηρακλή έφυγε από την Θεσσαλονίκη με την ομάδα να είναι στον “αέρα” και αφού ενημέρωσε παίκτες και προσωπικό πως, αν συνεχιστεί η αποχή των παικτών από τις προπονήσεις όπως ξεκίνησε χθες, τότε δεν έχει λόγο να μένει στο “τιμόνι” της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφασή του δεν έρχεται σε κόντρα με τις διεκδικήσεις των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, όμως αποτελεί άμεση αντίδραση, κατανοώντας και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Άνθρωποι του Ηρακλή από την άλλη υποστήριζαν πως η κίνηση του Ελληνα τεχνικού αποσκοπεί να στείλει μήνυμα στους διοικούντες, αλλά δεν είναι βέβαιο αν πρόκειται περί απλής απειλής η δεδομένης απόφασής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης