Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μίλησε για το όραμα που έχει για τον Ηρακλή. Μετά το ντέρμπι της Τούμπας ο μεγαλομέτοχος του «Γηραιού» τόνισε ότι θέλει να κάνει τον Ηρακλή την πρώτη ομάδα της Ελλάδας.

«Σιγά-σιγά θα γίνουμε καλύτεροι. Το θέλαμε πάρα πολύ το σημερινό ματς, για τον κόσμο μας. Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα που τη σέβομαι, έχει έναν καλό πρόεδρο, αλλά ξέραμε πως μπορούσαμε να τους κερδίσουμε», είπε στην κάμερα της Nova και του ρωτήθηκε για το τι περιμένει από τους οπαδούς της ομάδας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περιμένω να την αγαπάνε, να μας βοηθήσουν. Πολύ περισσότερο από αυτό το ματς, θέλω να κερδίσουμε την ΑΕΚ στο γήπεδό μας. Τα παιδιά παίξανε για την ομάδα, τώρα θέλω τον κόσμο να έρθει και να βοηθήσει αυτά τα παιδιά, είναι νέα παιδιά κι αυτό που κάνανε δεν ήταν εύκολο».

Για το όραμά του για τον Ηρακλή, υπογράμμισε: «Θέλω να φτιάξουμε ομάδα. Θα σας πω τα όνειρά μου. Θέλω να γίνουμε η πρώτη ομάδα της Ελλάδας. Μπορεί να μην το κάνουμε φέτος, του χρόνου, αλλά σε 3-4 χρόνια να είμαστε η καλύτερη ομάδα με ένα καθαρό ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης