Μετά το ισόπαλο 2-2 κόντρα στη Λάρισα ο προπονητής του Ηρακλή, Νικος Παπαδόπουλος, παρουσιάστηκε συναισθηματικά φορτισμένος και αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο του «Γηραιού».

«Ξεκινήσαμε ιδανικά και στη συνέχεια καταρρεύσαμε. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι. Εμείς παίξαμε αμυντικά και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα από ένα τραγικό λάθος του Ντεγκρά. Έτσι πήραμε τον βαθμό. Σίγουρα δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Είμαστε ο Ηρακλής. Βάσει της εικόνας όμως πήραμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Έχω δύσκολο έργο αυτή τη χρονιά και το γνωρίζω καλά», είπε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς για εμάς πριν το παιχνίδι είχαμε πολλές απώλειες βασικών μας παικτών. Παίκτες που έχουμε ανάγκη και δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην τους έχουμε μαζί μας. Μας προέκυψε και το θέμα με τον Σαραμαντά που δεν ξεκίνησε από την αρχή».

Για τη συνέχεια τόνισε: «Το έργο μας είναι δύσκολο. Το γνωρίζω και με δουλειά θα βοηθήσω όσο μπορώ αυτή την ομάδα. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ έχει δυναμική και τις εύχομαι ότι καλύτερο σε αυτή και τον κ. Αναστασιάδη που έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Όπως είμαστε φέτος δεν θα έχουμε εύκολο παιχνίδι. Είναι ένας βαθμός που πήραμε. Αυτό ήταν ότι περισσότερο μπορούσαμε. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο και μόνο εγώ δεν είμαι υπεύθυνος. Εμένα με στεναχωρεί η κατάσταση αυτή, έχω πολλά να πω όμως δεν είναι στιγμή να τα πούμε εδώ…».

Τέλος ρωτήθηκε για τους νεαρούς Λάμπρου και Ρούσσο: «Ό,τι είδατε είδα και εγώ. Δύο παιδιά που ήταν πολύ καλοί. Ο Λάμπρου δεν μπορεί να βγάλει ενενηντάλεπτο. Δεν θα ξεκινούσε αν ο Σαραμαντάς ήταν καλά. Ας αναλογιστούν όλοι που έχουν έρθει να κόψουμε την γκρίνια και να παίζουμε ποδόσφαιρο. Εγώ προσπαθώ να αντέξω να δουλεύω δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Το τι έχει η ψυχή μου μέσα το ξέρετε καλά. Πριν το παιχνίδι έγινε κάτι που με συγκλόνισε. Παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα μου έστειλαν μήνυμα για να μας ευχηθούν. Είναι παιδιά που η ψυχή τους είναι μαζί μας, αλλά το σώμα τους δυστυχώς αλλού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης