Ο Ηρακλής με τη σειρά του πήρε θέση και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα. Ο «Γηραιός» τονίζει ότι τέτοιες ενέργειες βάζουν φωτιά και αποτελούν την «ταφόπλακα» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ παρακολουθεί με αποτροπιασμό τα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, με την απειλή σε βάρος του κ. Τσαχειλίδη την περασμένη Παρασκευή, καθώς και την σημερινή εγκληματική όσο και μαφιόζικη εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Προέδρου της ΚΕΔ, κ. Μπίκα στη Χαλκιδική και τα καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή της στους δύο άνδρες και τις οικογένειές τους.

Τέτοιου είδους ενέργειες βάζουν φωτιά και «ταφόπλακα» στον ήδη πολύπαθο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και δυναμιτίζουν επικίνδυνα το κλίμα. Περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Πολιτείας. Οι ηθικοί αυτουργοί και οι δράστες αυτών των μαφιόζικων επιθέσεων πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μπορεί το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα, να γίνονται «έρμαιο» στις ορέξεις επικίνδυνων και κακοποιών στοιχείων που λυμαίνονται το χώρο. Καμία ανοχή στους εγκληματίες. Ως εδώ»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης