Tα δύο βραβεία (MVP και Best goal) που κέρδισε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League για την εμφάνισή του στον νικηφόρο αγώνα του Ηρακλή επί του Παναθηναϊκού παρέλαβε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αλέξανδρος Βέλλιος.

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη δόθηκε στον Έλληνα φορ από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του «γηραιού», Λάζαρο Καλαϊτζίδη, ο οποίος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Απόστολο για την χαρά που μας δίνει, εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Είμαι χαρούμενος καθώς όπως και εγώ, έτσι και ο Απόστολος προέρχεται από την Ακαδημία του Ηρακλή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή του βραβείου για το καλύτερο γκολ η οποία έγινε από χορηγό της ομάδας ιδιοκτήτη εταιρείας κ. Κώστα Μωραϊτη, ο οποίος τόνισε: «Ευχαριστώ την ΠΑΕ για την τιμή που μου έκανε να δώσω αυτό το βραβείο στον Απόστολο στον οποίο εύχομαι κάθε επιτυχία».

Αφού παρέλαβε τα δυο βραβεία, ο Απόστολος Βέλλιος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος για τα βραβεία αλλά για εμένα σημαντικότεροι είναι οι βαθμοί που πήραμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο ενώ ακολούθησε και η νίκη στην Τρίπολη και τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Πλέον έχουμε «δέσει» ως σύνολο και τα καλύτερα έρχονται».

Σχετικά με το που αφιερώνει αυτά τα βραβεία, ο φορ του Ηρακλή είπε: «Τα βραβεία τα αφιερώνω στους συμπαίκτες μου»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν αναπτυχθεί σχετικά με αυτόν τόνισε: «Aυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, βλέπουμε τα λάθη μας τα διορθώνουμε και συνεχίζουμε»

Για την Εθνική ερωτηθείς είπε: «Με χαροποιεί ο,τι ακούγεται το όνομα μου για την εθνική, αλλά αυτό που με απασχολεί πρώτα από όλα είναι ο Ηρακλής. Οι ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο έχουν ως στόχο τους να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα της χώρας τους».

Αναφερόμενος στην αναγκαστική απουσία του κόσμου στο επόμενο παιχνίδι, λόγω τιμωρίας τόνισε: «Θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα έστω και χωρίς αυτόν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης