Σχεδόν μία εβδομάδα μακριά από το σπίτι τους θα συμπληρώσουν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Κέρκυρας.

Με ανεβασμένο ηθικό, μετά τη σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, οι «Φαίακες» φθάνουν σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου, ενώ την Τετάρτη θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή το πρωί, η αποστολή των «νεοφώτιστων» θα μεταβεί στην Ξάνθη, όπου την επομένη θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ακριτικής πόλης για την 9η αγωνιστική της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει επιλέξει 23 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και οι νεαροί Γκερέκος και Τρεπεκλής, καθώς, σύμφωνα με τον κανονισμό του κυπέλλου, υποχρεωτικά στην 18άδα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον δύο παίκτες κάτω των 21 ετών. Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ οι δύο νεαροί θα επιστρέψουν στην Κέρκυρα, ενώ στην αποστολή στη Θεσσαλονίκη θα ενσωματωθούν οι Ζορμπάς, Σιόντης και Επστάιν.

Οι «εκλεκτοί» του Έλληνα τεχνικού είναι οι Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Αντιλέχου, Ναζίμ, Ντιόγκο, Ντουαλά, Γκόμες, Νίκιτς, Τουράμ, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου, Γρομητσάρης, Ζαραδούκας, Ιωάννου, Κόντος, Παμλίδης, Σπίνουλας και Χιντζίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης