Όλα ανοιχτά έμειναν όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση στο 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας και τα πάντα θα κριθούν στην 3η και τελευταία αγωνιστική.

Μετά το χθεσινό 2-2 ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και την ΑΕΚ, το εν λόγω σκορ έκανε την εμφάνισή του και στο ματς στην Κέρκυρα ανάμεσα στους Φαίακες και τη Λαμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ατομική ενέργεια και σουτ του Κόντου στο 12`, αλλά πέντε λεπτά αργότερα, ο Βάντερσον με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αραμπατζή.

Μετά την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα και έκλεισαν τους χώρους προς την περιοχή τους, περιορίζοντας αισθητά την επιθετική λειτουργία της Κέρκυρας. Μάλιστα στο 42ο λεπτό, ο Όμο με κοντινή προβολή, μετά από ασθενή απόκρουση του Αραμπατζή σε σουτ του Μπλάζιτς, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Λαμίας.

Οι παίκτες της Κέρκυρας μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι Τουράμ (51` και 53`) και Γεωργακόπουλος (52`) δεν κατάφεραν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση, σ ένα τρίλεπτο «φωτιά» για την αμυντική γραμμή της Λαμίας. Η επιθετικότητα των γηπεδούχων «εξαργυρώθηκε» δύο λεπτά αργότερα, όταν μετά από σέντρα του Γκόμες, ο Γεωργακόπουλος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πήγε αρχικά στην οριζόντια δοκό και στην συνέχεια πάνω στον Τσέναμο για να καταλήξει στα δίχτυα (2-2).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 76ο λεπτό άλλαξε η αριθμητική ισορροπία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο Ζορμπάς αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του Ρούσσου και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την Κέρκυρα με δέκα παίκτες.

Κίτρινες: Τουράμ, Ανδρεόπουλος, Ζορμπάς, Επστάιν – Κοτσώνης, Ομο, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Τσέναμο

Κόκκινες: Ζορμπάς (2η κίτρινη)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμες, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Ζαραδούκας (59` Επστάιν), Σιόντης, Ανδρεόπουλος (46` Γεωργακόπουλος), Γεωργίου, Ζορμπάς, Κόντος, Τουράμ (67` Σπίνουλας).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Κοτσώνης (59` Βαλιός), Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Όμο, Αυγενικού (56` Μπουλούλης), Καραγιάννης, Μπλάζιτς (68` Πίντο), Βάντερσον, Ντουρμισάι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης