Στις επιτυχίες επέστρεψε μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες η Κέρκυρα, η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, σφραγίζοντας και τυπικά την παραμονή της στο Super League.

Ο Επστάιν πέτυχε στο 26΄ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έριξε στην τέταρτη θέση της κατάταξης τον «ιστορικό» που πάντως δεν κινδυνεύει να μείνει εκτός των πλέι οφ.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ελλιπείς «κυανέρυθροι» εμφανίστηκαν εντελώς ασύνδετοι και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στην εστία του Κουτζαβασίλη, ενώ αντίθετα οι «Φαίακες» ήταν ανώτεροι, ήλεγξαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν στο γκολ στο 26΄ με διαγώνιο σουτ του Επστάιν.

Ο Πανιώνιος έκανε μία μικρο-ευκαιρία στο ξεκίνημα του β΄ μέρους με τον Κόρμπο, στο πλασέ του οποίου πρόλαβε ο Ντιόγκο να βάλει την προβολή και να απομακρύνει, όμως η Κέρκυρα ήταν αυτή που «άγγιξε» το 2-0 στο 70΄, όμως ο Κέβιν αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Γιαννιώτη.

Το υπόλοιπο του αγώνα δεν είχε το παραμικρό ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να «σφραγίζουν» και μαθηματικά την παραμονή τους (κάτι που θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς, από τη στιγμή που έχασε ο Λεβαδειακός). Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκόμες.

Κίτρινες:
Ιωάννου, Τουράμ, Σιόντης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ντιόγκο, Νίκιτς – Σαββίδης, Γκιοατά, Γιαννιώτης, Λάμπρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόκκινες: Γκόμες (90΄+, 2η κίτρινη)

Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ιωάννου, Βενέτης, Ντιόγκο, Σιόντης, Επστάιν (90΄+ Γεωργακόπουλος), Ανδρεόπουλος (78΄ Νίκιτς), Κέβιν (71΄ Ζορμπάς), Σπίνουλας, Τουράμ

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Μουκτάρης, Κόρμπος, Μασούρας (75΄ Μαχμούτοβιτς), Βλάχος, Μπεν, Σαββίδης, Γκιοατά, Ταπόκο (57΄ Καθάριος), Γεσίλ (57΄ Λάμπρου)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης