Με τέσσερις απουσίες θα παραταχθεί η Κέρκυρα, στην αυριανή (16:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, για την 7η αγωνιστική της Super League. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Γρηγορίου, δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Τάσο Βενέτη, Ματιέ Γκόμες, Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά και Κώστα Γεωργακόπουλο.

Ο Βενέτης που είναι και αρχηγός της ομάδας υποφέρει από διάταση στον αριστερό δικέφαλο και πλέον θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Γάλλος μπακ-χαφ, ταλαιπωρείται από ισχιαλγία στη μέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Ντουαλά αναμένεται να επιστρέψει σήμερα από το ταξίδι του λόγω της συμμετοχής του στο διεθνές φιλικό της Εθνικής ομάδας της Γουινέας Ισημερινού με τον Λίβανο (1-1) και με δεδομένο ότι έχασε αρκετές προπονήσεις, όπως και ότι θα είναι αρκετά καταπονημένος από το ταξίδι, κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός αποστολής.

Τέλος, όσον αφορά στον Κώστα Γεωργακόπουλο, αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και ως εκ τούτου, τέθηκε εκτός αποστολής, που αποτελούν οι Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Ντιμιτρόφσκι, Γρομητσάρης, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Ζαραδούκας, Χιντζίδης, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Ναζίμ, Αντιλέχου, Νίκιτς, Ζορμπάς, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Αρναρέλλης, Τουράμ και Παμλίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης