Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, οι δρόμοι της ΠΑΕ Ξάνθη και του Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισαν. Μέσα σε έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα οι παίκτες και οι φίλοι της ομάδας αποχαιρέτησαν τον Ρουμάνο τεχνικό, ενώ σήμερα η Ξάνθη εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το «αντίο» στον άνθρωπο που την οδήγησε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και τη συμμετοχή στο Europa League.

«Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, ο ιδιοκτήτης της κ. Χρήστος Πανόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας μας, τίμησαν τον προπονητή μας Ραζβάν Λουτσέσκου για την προσφορά του, το ήθος του και την εργατικότητά του κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου, η ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετείχε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος τη σεζόν 2014-15, όπως επίσης και φέτος τερματίζει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα.

Φίλε Ραζβάν, σ’ ευχαριστούμε για όλα και θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μας».

Πριν την έναρξη του αγώνα με τη Βέροια, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου απένειμε την τιμητική πλακέτα στον Ραζβάν Λουτσέσκου η οποία είχε την ελληνική και την ρουμανική σημαία στο πάνω μέρος της και επίχρυσα κλαδιά ελιάς αναγράφοντας στο κάτω μέρος το παρακάτω κείμενο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«XANTHI FC, To Razvan Lucescu

Dear RAZVAN, We sincerely thank you spending those three years with us. The owner C. Panopoulos»

Μετάφραση:

«Αγαπητέ Ραζβάν, σε ευχαριστούμε ειλικρινά που πέρασες αυτά τα τρία χρόνια μαζί μας. Ο ιδιοκτήτης Χ. Πανόπουλος».

Επίσης, οι αρχηγοί της ομάδας του χάρισαν μία φανέλα με το όνομά του, τον αριθμό των αγώνων που κοουτσάρισε τον ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ σε πρωτάθλημα και κύπελλο (108) και τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης