Στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας έμεινε η Ξάνθη, καθώς την Πέμπτη επιβλήθηκε άνετα με 3-1 σκορ της Καλλονής, σε αγώνα της 2ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.

 Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στην 1η αγωνιστική με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήθελαν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, η Ξάνθη μπήκε δυνατά στον αγώνα με στόχο να «καθαρίσει» από νωρίς τη νίκη και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτά με σουτ του Ράνου από μεταβίβαση του Νέτο, ενώ το 2-0 έκανε ο Λάζιτς με σουτ έπειτα από απόκρουση του Μανιάτη σε κεφαλιά του Λισγάρα. Το ίδιο εντυπωσιακά ξεκίνησε η Ξάνθη και το 2ο ημίχρονο, όταν με πλασαριστό σουτ του Νιέτο στο 47΄ που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μανιάτη, προηγήθηκε με 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι, που γνώρισαν την 2η ήττα τους (έχασαν την 1η αγωνιστική με 2-1 από το Αγροτικό Αστέρα), μείωσαν στο 70΄ με σουτ του Φράγκου που αιφνιδίασε το Ζαρόπουλο.

Στην τελευταία κρίσιμη αγωνιστική, η Ξάνθη φιλοξενείται από τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ η Καλλονή υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξάνθη (Ρ. Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου (80′ Τριάδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο (64′ Σβάρνας , Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς (59′ Λ. Ορφανίδης), Νιέτο, Π. Oρφανίδης, Λισγάρας

ΑΕΛ Καλλονής (Γ. Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (52′ Λίταινας), Τζελίδης, Ντάλλας (80΄ Γιουκαρής), Μπουρντουτσάν, Φράγκος, Λαμπράκης, Γιώργου (69΄ Σάββα), Ποζατζίδης, Ρεπετσάς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης