Η Ξάνθη ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα προετοιμασίας καθώς και τα φιλικά ματς που θα δώσει εν όψει της νέας σεζόν. Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου και στις 18 Ιουλίου οι Ακρίτες θα μεταβούν στην Βουλγαρία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους έως και τις 29 Ιουλίου. Το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στην Ξάνθη από την 1η Αυγούστου έως τις 13.

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή 3 Ιουλίου επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές της Xanthi FC από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το πρωί της Δευτέρας 4 Ιουλίου θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις τις οποίες θα ολοκληρώσουν το πρωί της Τρίτης 5 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου, στις 19:30, έχει προγραμματιστεί το πρώτο ραντεβού στο ξενοδοχείο Le Chalet για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ η πρώτη προπόνηση της Xanthi FC θα γίνει την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Xanthi FC Arena όπου θα γίνει και ο αγιασμός της ομάδας στις 19:00.

Οι προπονήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συνεχιστούν στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου η Xanthi FC θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Βέροιας στην Ημαθία, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Δευτέρα 18 Ιουλίου, η ομάδα θα μεταβεί στη Βουλγαρία στις εγκαταστάσεις του Riu Pravets όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 29 Ιουλίου για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της εκεί, θα αγωνιστεί στις 20/07 με την OFC Pirin Blagoevgrad, στις 23 Ιουλίου με την PFK Montana 1921 και στις 28/7 με τον Πλατανιά.

Το τρίτο μέρος της προετοιμασίας θα συνεχιστεί από την Δευτέρα 1 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ξανθιώτικης ομάδας στα Πηγάδια, όπου μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα δώσει 3 ακόμη φιλικά παιχνίδια. Στις 6 Αυγούστου θα υποδεχθεί την Βέροια στην Ξάνθη και στις 10 Αυγούστου θα μεταβεί στη Λάρισα όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Για τις 13 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ηρακλή στην Ξάνθη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης