Το ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον πάγκο της Λαμίας, έστω και σε ανεπίσημο ματς, συνοδεύτηκε με νίκη για το συγκρότημα από την Φθιώτιδα, με 3-1 επί του Απόλλωνα Λάρισας.

 
Το σκορ για τη Λαμία άνοιξε στο 34΄ ο Μπαράλες, αλλά με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μαρκολίνο.
Η «απάντηση» της Λαμίας ήταν άμεση. Προηγήθηκε στο 55΄ το δοκάρι του Καραγκούνη και στο 68΄ ήρθε το 2-1 με σουτ του Δημούτσου. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπούτνικ στο 76ο λεπτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο φιλικό την πρώτη τους εμφάνιση με τη Λαμία πραγματοποίησαν οι Μαστούρ, Καραμάνος και Σκόνδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΛΑΜΙΑ (Χάβος): Σαράνοφ, Αναστασιάδης (46′ Ασίγκμπα), Αντέτζο (46′ Καρυπίδης), Βάντερσον (70′ Παπαργυρίου), Βασιλαντωνόπουλος (46′ Σκόνδρας), Δημούτσος (70′ Οσμάν), Μπλάζιτς (70′ Πλιάτσικας), Μαστούρ (70′ Τσούκαλος), Καραγκούνης (70′ Μπουλούλης), Καραμάνος (46′ Επστάιν), Μπαράλες (70′ Μπούτνικ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τροΐζι): Κοντογλίδης, Σκούπρας, Κοντοές, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Λούκας, Χαντζής, Ριμπερί (21′ Καμπέρης), Μαρκολίνο, Λουκάο, Τασιούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης