Στη Λαμία θα πέσει απόψε (21.30, ΕΡΤ1) η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Super League, με την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας κόντρα στον Άρη, που επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από τέσσερα χρόνια.
Οι γηπεδούχοι οι οποίοι την περυσινή σεζόν πέτυχαν τον στόχο τους που δεν ήταν άλλος από την παραμονή, φιλοδοξούν απόψε να κάνουν «ποδαρικό» με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Πάντως και η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που έχει νέο προπονητή στον πάγκο της θέλει να συνδυάσει την επιστροφή της στη Super League με ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας μάλιστα αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στα φιλικά προετοιμασίας.
Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους, με τον Πάκο Ερέρα να μην υπολογίζει για το ματς με τη Λαμία τον Διαμαντόπουλο ο οποίος πιθανότητα θα αποχωρήσει από το ρόστερ, ενώ η συμμετοχή του Βέλεθ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Στον αντίποδα η ομάδα του Τεννέ μετράει μια απουσία για την σημερινή αναμέτρηση, καθώς νοκ-άουτ είναι ο τραυματίας Βασίλης Πλιάτσικας.
Αναλυτικά:


Σάββατο 25/8

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-2

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ 0-1

Κυριακή 26/8

Ξάνθη – Παναθηναϊκός 0-1

Πανιώνιος – ΟΦΗ 2-2

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 1-0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτέρα 27/8

21:30: Λαμία – Άρης (ΕΡΤ1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης