Μία σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Super League πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε 3-0 της Λάρισας στη Ριζούπολη σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική. Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Κονέ, ενώ ο Αλμπάνης βρήκε δίχτυα στο 66’ και το 72’. Με αυτή τη νίκη η «ελαφρά ταξιαρχία» βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησαν, στο 11ο λεπτό. Ο Αλμπάνης με πολύ ωραία ενέργεια έδωσε… μισό γκολ στον Ελμπάζ, ο Ισραηλινός «σημάδεψε» από πολύ κοντά το δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Κονέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το 20λεπτο η ΑΕΛ πήρε τα ηνία του αγώνα και δημιούργησε προϋποθέσεις για την ισοφάριση, όμως ο Χουάντερσον απέκρουσε τα σουτ του Κρίζμαν (23΄) και του Μιλοσάβλιεβιτς (32΄).

Ο Απόλλων κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος του ημιχρόνου, με τους Θεσσαλούς να χάνουν μεγάλη τριπλή ευκαιρία στο 42΄. Ο Μασούρας από κοντά νικήθηκε από τον Χουάντερσον, ο Κρίζμαν σούταρε αλλά ο Κοντοές έδιωξε με προβολή προ της γραμμής και η μπάλα κατέληξε ξανά στον Μασούρα, ο οποίος από πολύ πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 66΄ και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Ναδάλες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Αλμπάνης κατέβασε ωραία τη μπάλα αλλά ουσιαστικά έκανε «τσαφ» στο σουτ, όμως προς γενική έκπληξη η μπάλα… τσουλώντας πέρασε από τον Μπόζοβιτς και κάτω από τα πόδια του Φατιόν, που είχε καλύψει τη γραμμή, και κατέληξε στα δίχτυα.

Έξι λεπτά αργότερα (72΄), ο Αλμπάνης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Απόλλωνα, που ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στη Super League.

Απόλλων Σμύρνης – Λάρισα 3-0 (Novasports 2)

Γκολ: 11′ Κονέ, 66′, 72′ Αλμπάνης

Κίτρινες κάρτες:
Κύργιας, Ναδάλες, Ζησόπουλος – Φατιόν, Γιοβάνοβιτς, Ντέλετις, Μόρας

Κόκκινες κάρτες:


Απόλλων Σμύρνης:
Χουάντερσον, Κοντοές, Κύργιας (64′ Χουάρες), Τσουκαλάς, Ναδάλες, Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (88′ Ανιέτε), Ελμπάζ (74′ Καστιγιέχος), Παπάζογλου, Στάθης.

ΑΕΛ:
Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς (63′ Λεοζίνιο), Μόρας, Ζίζιτς, Λαγός (46′ Ναζλίδης), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κριζμάν (78′ Γκόλιας), Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης