Την έντονη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΛ για την ποινή που επιβλήθηκε στον Ηλία Φυντάνη. Ο προπονητής των «Βυσσινί» τιμωρήθηκε με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 10.500 ευρώ πρόστιμο για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με την Ξάνθη το περασμένο Σάββατο.

Η ΑΕΛ υποστήριξε εξ αρχής πως ο Φυντάνης αντέδρασε στις «… χυδαίες προσβολές της προσωπικότητας του από τους δήθεν οπαδούς μας, οι οποίοι έβριζαν χυδαία τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του» και στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από αυτή την εξέλιξη, και όπως έχει προαναγγείλει, τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα των συγκεκριμένων δήθεν οπαδών, στους οποίους θα απαγορευθεί δια παντός η είσοδος στο γήπεδο και εις βάρος των οποίων τόσο ο Ηλίας Φυντάνης όσο και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνουν μηνύσεις και αγωγές για αποζημίωση.

Ανεξαρτήτως αυτών η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη λήξη του πρώτου γύρου θα δώσει ειδική συνέντευξη τύπου στην οποία θα αναφερθεί σε θέματα αθλητικής δικαιοσύνης, αθλητικός δικαστής Super League κ. Καποδίστριας, επιτροπή εφέσεων ΕΠΟ (υπόθεση Αναστασιάδη, υπόθεση Bojovic), Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ, στοχευμένες διώξεις, στοχευμένος εισηγητής, πρωτοφανή πρόστιμα για δήθεν παραβάσεις)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης