Σε επαφή με την ΑΕΛ βρίσκεται ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία της. Ο Ρουμάνος προπονητής ανέφερε:

«Είναι αλήθεια ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους από τη Λάρισα κάποιες φορές τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που είχα κάνει και το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα, αλλά από το καλοκαίρι και μετά. Είναι σημαντικό για μένα να περιμένω να ολοκληρωθεί πρώτα η σεζόν» είπε ο γιος του παλιού προπονητή της εθνικής μας ομάδας, Άνχελ Ιορντανέσκου, μιλώντας στο «Sdna» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΑΕΛ είναι ένας σύλλογος με ιστορία. Με αρκετούς οπαδούς, με ένα νέο γήπεδο και συνθήκες εργασίες υψηλού επιπέδου. Συνεπώς έχει ένα πολύ καλό μέλλον. Γνωρίζω ότι έχει έναν πρόεδρο με ιστορία και εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, που βάζει όλες του τις δυνάμεις στην ομάδα και κάνει μεγάλες προσπάθειες για να δημιουργήσει ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Νομίζω πως αργά ή γρήγορα θα βρίσκομαι στην Ελλάδα γιατί το θέλω και εγώ να συμβεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω το πότε ακριβώς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης