Με μια από τις γνωστές μακροσκελείς ανακοινώσεις, τοποθετήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ σε όσα συνέβησαν στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ.

Αφού υποστηρίζει με στατιστική ανάλυση (κατοχή μπάλας, τελικές προσπάθειες κλπ) ότι οι «βυσσινί» ήταν ανώτεροι τόσο στο χθεσινό ματς όσο και στο προηγούμενο με τον Ολυμπιακό, διαψεύδει ότι ο πρόεδρος, Αλέξης Κούγιας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί και θεωρεί πως η ΑΕΚ θα έπρεπε να «ευχαριστεί το Θεό» που δεν ηττήθηκε!

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με χιούμορ αντιμετωπίζουμε και το δημοσιοποιούμενο ψευδές γεγονός, ότι δήθεν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, καθίβρυζε στο ημίχρονο χυδαία τον Καλφόγλου και σιώπησε όταν παρενέβη ο Δημητριάδης. Πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί κάτι τέτοιο, όταν σε όλη την ανάπαυλα ο κ.Κούγιας ήταν στους χώρους του καφέ του γηπέδου, με τον κ. Σκίμπε, τον βοηθό του Κώστα Τσάνα και τον γιο του, Χρήστο και άκουγε με ευχαρίστηση τα σχόλια του Ομοσπονδιακού τεχνικού για τον καλό πρόσωπο που έδειχνε η ομάδα μας παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι πως ο κ. Κούγιας κατέβηκε στη φυσούνα μόλις για ένα λεπτό, στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, για να καθησυχάσει τον Θωμά Κυπαρίσση, ο οποίος διαμαρτύρονταν για την αδικαιολόγητη αποβολή του, διαμαρτυρόμενος κι ο ίδιος προς τον εξαίρετο 4ο διαιτητή κ. Καραντώνη. Αμέσως, δε, επέστρεψε στην εξέδρα των επισήμων.

Όσο για τις διαμαρτυρίες προς τον εξαίρετο διαιτητή Κομίνη, που έπαιξε 50-50, φαίνεται πως στην ΑΕΚ – όπως συμβαίνει συχνά μ’ αυτές τις ομάδες – έχουν παρεξηγήσει ποιο είναι το πραγματικό fair play και ποια η ισονομία. Γι’ αυτούς το 50-50 μάλλον απαγορεύει την κίτρινη κάρτα για εγκληματικά φάουλ, όπως και την αποβολή με 2η κίτρινη. Ειδικά ο φίλος Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, θα έπρεπε να έχει αποβληθεί με απ’ ευθείας κόκκινη όταν ενώπιον του Κομίνη έκανε άσεμνη χειρονομία προς τον τζέντλεμαν αρχηγό μας, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, η οποία προκάλεσε άλλωστε και την αντίδρασή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντί δηλαδή να ευχαριστούν τον Θεό που κέρδισαν ένα ματς το οποίο θα έπρεπε να έχουν χάσει, αν δεν ήταν ο Ανέστης να τους σώσει στις μεγάλες φάσεις, προσπαθούν να δημιουργήσουν και εντυπώσεις. Έτσι όμως δεν πρόκειται να φτάσουν ποτέ εκεί που αγωνιζόμαστε να φτάσουμε εμείς. Στην απόλυτη καταξίωση στις συνειδήσεις των πραγματικών φίλων του ποδοσφαίρου σε όλη τη χώρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης