Για «επιτυχημένη χρονιά» έκανε λόγο ο Θωμάς Ναζλίδης, μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο αρχηγός των «βυσσινί» είδε αρκετά θετικά στοιχεία στη φετινή σεζόν, παρότι η ομάδα του κατετάγη στη 13η θέση, μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Ξέρουμε πως η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και κάποια στιγμή θα φτάσει εκεί που πρέπει, αλλά δεν γίνεται από μια απουσία πέντε ετών να ανέβει και να κάνει θαύματα. Γι΄ αυτό τέθηκε και ο στόχος της παραμονής» είπε ο φύσει και θέσει ηγέτης της ΑΕΛ. «Μέσα στις πολλές δυσκολίες που είχαμε φέτος, σίγουρα υπήρχαν και κάποια θετικά. Κάποια παιδιά που ήταν άπειρα ποδοσφαιρικά, κατάφεραν και άντεξαν την πίεση και κατάφεραν να σώσουν στο τέλος την ομάδα. Υπήρχαν παιχνίδια που έπαιζαν με το πιστόλι στο κρόταφο και ανταπεξήλθαν, όπως με την Ξάνθη. Που είναι μία ομάδα ετών και χτισμένη αρκετά χρόνια και δείξανε όλοι μία σοβαρότητα. Η χρονιά έχει πάρα πολλά κέρδη κατά την άποψή μου. Το σημαντικότερο είναι πως μπήκε μία βάση για τις επόμενες χρονιές. Πολλά παιδιά φέτος γίνανε άντρες ποδοσφαιρικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ναζλίδης πρώτος σε συμμετοχές (29), γκολ (9) και ασίστ (3) της φετινής ΑΕΛ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «… η χρονιά είναι επιτυχημένη, αλλά δεν κάναμε τίποτα. Φυσικά και δεν αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛ να παλεύουμε για την παραμονή. Αλλά και πάλι θα τονίσω πως μπήκαν οι βάσεις για το μέλλον. Μικρού μεγέθους ίσως για κάποιος, αλλά μπήκαν παιδιά κι έπαιξαν. Πάνω σ’αυτούς και με πέντε-έξι προσθήκες καλές, τον επόμενο χρόνο θα πάμε ακόμα καλύτερα. Έτσι το έχω στο μυαλό μου και νομίζω πως έτσι πρέπει να γίνει»

Τέλος, για τον κόσμο της ΑΕΛ είπε: «Δε νοείται η δύναμη της ΑΕΛ να μην είναι ο κόσμος. Όλα τα χρόνια που αντιμετωπίζαμε την ΑΕΛ σαν αντίπαλοι σκεφτόμασταν πως θα πάμε σε μία έδρα που θα το καταλάβουμε. Αυτή είναι η δύναμη της ΑΕΛ. Υπήρχαν παιχνίδια που ο κόσμος ήταν όπως έπρεπε, υπήρχαν όμως κι άλλα που η εικόνα δεν άρεσε σε κανέναν. Θέλω τη νέα χρονιά να είμαστε όλοι ενωμένοι. Δεν ξέρω τι προβλήματα έχουν μεταξύ τους. Εμένα με ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά είναι απαραίτητο συστατικό να είναι όλοι στο γήπεδο. Όπως πρέπει να είναι η ΑΕΛ».

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης