Ενισχύεται στη μεσαία γραμμή ο Λεβαδειακός, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μάρκο Στανόγεβιτς. Ο Σέρβος μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αστάνα από το Καζακστάν, ενώ η συμφωνία του 30χρονου άσου με τον σύλλογο από τη Βοιωτία είναι διετούς διάρκειας.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση για 2 χρόνια του Σέρβου κεντρικού μέσου Marko Stanojevic. Ο 30χρονος χαφ αποδεσμεύθηκε πρόσφατα από την Αστάνα, ενώ έχει αξιοπρόσεκτη καριέρα στο παρελθόν, παίζοντας την τελευταία δεκαετία σε ομάδες όπως η Ραντ, η Σερίφ Τιρασπόλ, η Αλ-Φατέχ και η Σαχτιόρ Καραγκαντί.

Ο Marko Stanojevic γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1988 και από τον Ιανουάριο του 2017 «μετακόμισε» στο Καζακστάν και αγωνίστηκε στην Σαχτιόρ Καραγκαντί και την Αστάνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνολική του ποδοσφαιρική του καριέρα μετράει 259 συμμετοχές και 27 γκολ. Έχει παραστάσεις από το Champions League μετρώντας 9 συμμετοχές και το Europa League μετρώντας 8 συμμετοχές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την U-19 του Ερυθρού Αστέρα και ακολούθησε μια πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή αγωνιζόμενος σε Σόποτ (Σερβία), Λακτάσι (Βοσνία – Ερζεγοβίνη), Ράντ (Σερβία), Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Σίμουργκ (Αζερμπαϊτζάν), Αλ Φατέχ (Σαουδική Αραβία), Σαχτιόρ και Αστάνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης