Ούτε στη Λιβαδειά καταφερε ο Παναθηναϊκός να πετύχει την παρθενική του νίκη μακριά από την έδρα του.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν την Κυριακή με 3-2 σκορ από τους Βοιωτούς, σε ένα ματς που διεξήχθη σε δύο δόσεις (διεκόπη χθες στο 10ο λεπτό λόγω της έντονης βροχόπτωσης), παραμένοντας έτσι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το ματς για το «τριφύλλι» που βρέθηκε να χάνει με 3-0, μετά τα γκολ των Ζοάο Φαβάρο (21′), Γιουσούφ (36′) και Μητρόπουλου (50′).

Στη συνέχεια η ομάδα του Ουζουνίδη πέτυχε δύο τέρματα με τους Λουντ (76′) και Βιγιαφάνες (πεν. 90+4′), αλλά ξύπνησε αργά κι έτσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στη Λιβαδειά.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το δεύτερο μέρος του αγώνα Λεβαδειακού – Παναθηναϊκού ξεκίνησε με τους «πράσινους» να δείχνουν τη διάθεση να πιέσουν, προκειμένου να πετύχουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 18′ μάλιστα έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά το βολ πλανέ του Δώνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που σκόραρε. Υστερα από κόρνερ ο Αμαράλ ανενόχλητος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 με κεφαλιά.

Αυτό το γκολ… έκοψε τα πόδια των «πρασίνων», που αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο. Αυτό το πλήρωσαν στο 36′, καθώς με εκπληκτική προσπάθεια του Γιουσούφ έγινε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 49′ ο Οικονόμου γύρισε στον Βλαχοδήμο κι αυτός έπιασε την μπάλα με τα χέρια, με αποτέλεσμα ο Ευαγγέλου να δώσει έμμεσο.

Μετά την εκτέλεση οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Μητρόπουλος με βολέ έκανε το 3-0.

Στο 76′ στην πρώτη κυριολεκτικά οργανωμένη επίθεση ο Παναθηναϊκός μείωσε με τον Λουντ και στο 94′ ο Βιγιαφάνιες με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Κίτρινες:
Νουάνκο, Μητρόπουλος, Φαβάρο – Χιλιεμαρκ, Ινσούα

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό):
Επασί, Αμαράλ, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Μητρόπουλος (90+1’ Καλτσάς), Νουάνκο (84’ νιασε), Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης (88′ Ντιόγκο).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος (55′ Ινσούα), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (29′ Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνιες, Άλτμαν (54′ Χιλιεμαρκ), Δώνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης