Έπρεπε να περάσουν 12 ολόκληρες αγωνιστικές για να πανηγυρίσει νίκη ο Λεβαδειακός, ο οποίος την Κυριακή κατέκτησε ένα «τρίποντο-χρυσάφι», στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στη Super League.

Οι Βοιωτοί επιβλήθηκαν με ανατροπή 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έτσι κατάφεραν να αποσπαστούν δύο βαθμούς από τον Ηρακλή και τέσσερις από την ουραγό Βέροια, που παίζει αύριο εντός με τον Ατρόμητο.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Ηπείρου αιφνιδίασε τους «πράσινους» στο 23΄. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα (12 γκολ), Πέδρο Κόντε, με πολύ όμορφο τρόπο παραβίασε την εστία του Ναμάσκο κι έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που μέχρι τότε δεν είχαν απειλήσει καθόλου.

Οι γηπεδούχοι, που «καίγονταν» για τη νίκη δεν το έβαλαν κάτω και στο 39΄ έφτασαν στο 1-1 με τον Βασιλείου, που είχε μπει στο παιχνίδι στο 9΄ μετά την αναγκαστική αλλαγή του Καραμπουέ.

Με καλή ψυχολογία μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός κι αφού απείλησε στο 47΄ με τον Μιλιάζες, στο 57΄ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι (το κέρδισε ο Σίλβα από τον Κούτρη) έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, που κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Καραχάλιος, Βούρος, Βασιλείου – Ναδάλες

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος (64΄ Κουλιμπαλί), Μιλιάζες, Ουόν, Νιασέ, Καραχάλιος (89΄ Μεντί), Καλτσάς, Μαχαίρας, Καραμπουέ (9΄ Βασιλείου), Γιακουμάκης, Τόνι Σίλβα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Ζάιρο, Βιντάλ (32΄ Γιάκος), Κόντε, Ζησόπουλος, Ναδάλες (68΄ Κοζορώνης), Κούτρης, Μιχαήλ, Λίλα, Μπέριος, Ακόστα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης