Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος Ζοσέ Μανουέλ Μπαρμπόσα Άλβες (Κοέλιο) όπως είναι το πλήρες όνομα του. Ο Κοέλιο πέρασε την Τετάρτη (31/1) από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Κρήτης.

Η των δύο πλευρών είναι μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, σε περίπτωση που ο ΟΦΗ ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Ήδη οι άνθρωποι του ΟΦΗ ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να σταλεί από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ινδονησίας, όπου αγωνιζόταν τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του και να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κοέλιο την Τετάρτη (30/1) το απόγευμα, έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, ενώ το μεσημέρι της ίδια μέρας, επισκέφθηκε και το Γεντί Κουλέ, όπου έδειξε εντυπωσιασμένος από το γήπεδο!

Να σημειωθεί ότι τον Κοέλιο στα 17 του χρόνια μετακόμισε στην Ίντερ από τις ακαδημίες της Πόρτο, ως μεγάλο ταλέντο.

Ακολούθησε η παρουσία του σε γνωστές ομάδες της Πορτογαλίας, όπως η Μπενφίκα, η Πάσος Φερέιρα. Αγωνίστηκε ακόμη σε Φατίμα, Ατλέτικο, Φρεαμούντε, Πεναφιέλ, Φελγκέιρας και Ολιανένσε. Ακόμη έπαιξε στη Σέριφ Τίρασπολ Μολδαβίας, αλλά και στην Περσέλα της Ινδονησίας (32 συμμετοχές, 5 γκολ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης