Mε στόχο τη νίκη, προκειμένου να προσπεράσει εκ νέου την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στις 19.30 (Novasports 1) απέναντι στη Λαμία, στο ματς που ρίχνει σήμερα την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη ο Όσκαρ Γκαρθία θα κάνει ντεμπούτο με τους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα, θέλοντας φυσικά να οδηγήσει την ομάδα του σε μία επικράτηση, που θα συνδυαστεί και από καλό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καταλανός τεχνικός αναμένεται απέναντι στους νεοφώτιστους να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του Μάριν, Φορτούνη και φυσικά Μιραλάς.

Οι Ζιλέ και Ρομαό θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Κούτρης και ο Φιγκέιρας θα καλύψουν αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα, με τους Ένγκελς και Νικολάου σε ρόλο στόπερ, ενώ γκολκίπερ θα είναι ο Προτό.

Εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι έμειναν από πλευράς Πειραιωτών οι τραυματίες Ελαμπντελαουί και Οφόε, καθώς και οι τιμωρημένοι Σισέ και Ταχτσίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα η Λαμία, μετά την ιστορική πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας φιλοδοξεί να κάνει τη ζημιά και απέναντι στους περυσινούς πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τους Πειραιώτες τον Αρμίτσε Ορτέγκα, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα μέσα στην εβδομάδα.

Αντιθέτως, εκτός βρίσκεται ο Σουλεϊμάν Όμο που είχε συμπληρώσει κάρτες και είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο εν λόγω παιχνίδι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης