Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στη Νova στο πλαίσιο της βράβευσης του Κώστα Φορτούνη για το καλύτερο γκολ της 1ης αγωνιστικής, χαρακτήρισε… άμπαλους όσους ασκούν κριτική στον 25χρονο άσο εκφράζοντας τη σιγουριά του για την παραμονή του στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Κωστάκης είναι παιδί μου. Ξέρω και τους γονείς του. Είναι δύο καταπληκτικοί άνθρωποι και ο πατέρας του και η μητέρα του. Και τον ξέρω από μικρό όταν είχε πρωτοέρθει στον Ολυμπιακό. Μετά έγινε ο μέγας Κώστας. Ακούω τον τελευταίο καιρό διάφορους δημοσιογράφους και ασχολούνται με τον Κώστα.

Αν έπαιξε καλά ή δεν έπαιξε καλά. Κάτι τέτοια. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα αυτοί γιατί είναι “άμπαλοι” οι περισσότεροι να συζητάνε για τον Κώστα, τον μόνο Έλληνα παίκτη που ξέρει όχι μπάλα, αλλά την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. Τον θεωρώ το καλύτερο δεκάρι μετά τον Καραπιάλη. Είναι το καλύτερο δεκάρι μακράν από όλους και ο πιο σημαντικός παίκτης που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή με πολύ μεγάλες διεθνείς προδιαγραφές.

Ο Κώστας θα συνεχίσει έτσι στον Ολυμπιακό και θα γίνει ακόμα καλύτερος γιατί είναι πάρα πολύ φιλότιμο παιδί. Και θα δουν στον δεύτερο γύρο έναν καταπληκτικό Κώστα. Να έρχονται στο γήπεδο να τον θαυμάζουν. Όσοι από τα παπαγαλάκια δεν τους αρέσει να μην έρχονται καθόλου στο γήπεδο. Εγώ τους αγνοώ αυτούς γιατί τους ακούω συνέχεια που προσπαθούν να πουν κάτι αηδίες, ποιοι οι “άμπαλοι”. Του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή του. Του εύχομαι να γίνεται καλύτερος γιατί δεν τον θέλω ποτέ στάσιμο. Έχει τις δυνατότητες. Όλοι θα είμαστε δίπλα του. Θέλω τον κόσμο να τον αποθεώνει κάθε Κυριακή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρίδης, στο δεύτερο γύρο θα δούμε έναν καταπληκτικό Κώστα Φορτούνη; «Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Μέσα από την προπόνηση να γίνομαι όλο και καλύτερος. Ξεκίνησε ιδανικά η χρονιά με ένα πολύ όμορφο γκολ. Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν για αυτό το γκολ. Και εύχομαι ανάλογη συνέχεια».

Φορτούνης:

Είναι ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχεις πετύχει; Θυμάσαι να έχεις σημειώσει ανάλογο γκολ;
«Όχι είναι ένα από τα ωραιότερα γκολ. Βέβαια έχω πετύχει και άλλα. Απλά αυτό πιστεύω πως ήταν ένα από τα καλύτερά μου».

Για να συμπληρώσει ο κ. Θεοδωρίδης: «Φέτος έχει πετύχει και ένα με την Γιουνγκ Μπόις που ήταν ακριβώς το ίδιο. Ακριβώς το ίδιο γκολ. Δεν είναι τυχαία αυτά»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης