Ο Ντιεμερσί Μποκανί, αν και είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και μάλιστα ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, εν τέλει δεν θα φορέσει ποτέ τη φανέλα των Πειραιωτών, έπειτα από την αρνητική εισήγηση του ιατρικού επιτελείου των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 31χρονος φορ δεν κατάφερε να περάσει τις καθιερωμένες εξετάσεις, με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Χρήστο Θέο, να βάζει… φρένο στις υπογραφές για δύο λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Κονγκολέζος επιθετικός ταλαιπωρείται από χονδροπάθεια τα τελευταία 2,5 με 3 χρόνια, από την εποχή δηλαδή που έπαιζε στην Ντιναμό Κιέβου, ενώ ο δεύτερος αφορά στη φυσική του κατάσταση, που ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης τους, την ώρα που ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός τους.

Κι αυτό γιατί οι Πειραιώτες πρέπει μέχρι τις 5 Ιουλίου να έχουν κλείσει το ρόστερ τους, δεδομένου ότι η ομάδα θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης