Την Παρασκευή το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 14:00 αναμένεται τελικά να πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού καθώς το δικαστήριο έκανε το δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να παρέμβει.

Ο Ολυμπιακός μέσω του εκπροσώπου του Αργύρη Λίβα τόνισε: «H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρόσθετη παρέμβαση σε λιγότερες από τις 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως είναι διαμορφωμένες η κλήση και η δίωξη, εκτιμούμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι. Δεν ήταν παρών και δεν νομιμοποιείται να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ο κ. Μαυρομάτης σημείωσε ότι νόμιμα κατατέθηκε η αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μεταξύ των υπολοίπων υποστήριξε πως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία σαφώς και έχει έννομο συμφέρον ο ΠΑΟΚ.

«Μετά τις 16:00 πληροφορηθήκαμε τη δίωξη. Στις 19:02 χθες το απόγευμα αποστείλαμε το αίτημα. Με δίκη σας απόφαση έγινε σύντμηση της προθεσμίας για κατάθεση της αίτησης του ΠΑΟΚ. Επικουρικά εμείς θέλουμε να παρέμβουμε αλλά αν κατά την κρίση σας είναι απαγορευτικό το 24ωρο, ο ΠΑΟΚ θα υποβάλλει αίτημα αναβολής της δίκης μέχρι τις 19:00 ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο» δήλωσε.

Τον λόγο πήρε εκ νέου ο Αργύρης Λίβας ο οποίος και μετέφερε την επιθυμία του Ολυμπιακού να γίνει κανονικά σήμερα η διαδικασία λέγοντας: «Αισθανόμαστε παραπονούμενοι, κάναμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι, είμαστε τυπικότατοι, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε αναβολή αλλά δεν το κάναμε. Είμαστε στον τοίχο και βαλλόμαστε πανταχόθεν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, το δικαστήριο δεν άλλαξε την απόφασή του και έτσι η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

O ΠΑΟΚ ζήτησε επίσης από την πειθαρχική επιτροπή να καλέσει όλους τους αξιωματούχους της αναμέτρησης, να ανοίξουν οι κάμερες ασφαλείας, να καταθέσει ο παρατηρητής Περικλής Λασκαράκης και να κληθούν μάρτυρες και από την πλευρά της ΑΕΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης