Άνετο ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού από τα Περιβόλια, καθώς συνέτριψε με 4-0 τον ΑΟ Χανιά για τη 2η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το σκορ άνοιξε στο 16′ ο Καμπιάσο, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και διπλασίασε τα τέρματα ο Ιντέγε στο 25′ με κοντινό πλασέ, μετά από γύρισμα του Φιγκέιρας, ενώ στο 42′ και σε κόρνερ του Μαρίν, ο Θεολόγου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για να κλείσει το ημίχρονο στο 0-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου (49′), ο Πάρντο με βολίδα έξω από την περιοχή έκανε το 4-0. Στο 69′ ο Καρντόσο πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφ σάιντ κι έτσι πάλι δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το πρώτο τέρμα με την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μποτία

ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασιάδης, Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος (71′ Βαρούχας), Γκεμίσης, Τσουκάνης, Νικολόπουλος (46′ Ντούμος), Μανιάς, Λύρας (58′ Σταματής).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια (77′ Τσιμίκας), Μποτία, Καμπιάσο, Ρομαό, Μπουχαλάκης, Μαρίν, Μανθάτης (65′ Ανδρούτσος), Πάρντο, Ιντέγε (46′ Καρντόσο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης