Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μάρκο Σίλβα για τον Κώστα Τσιμίκα με το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο νεαρός μπακ θα έχει κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

«Φυσικά είναι ένας παίκτης που προπονείται με την πρώτη ομάδα καθημερινά διότι το αξίζει. Έχει δώσει δείγματα και έχει δείξει πως αξίζει. Είναι η εναλλακτική του Μαζουάκου. Είναι ένα παιδί που αξίζει. Είμαστε χαρούμενοι διότι έχουμε καιρό να δούμε ένα παιδί να στέκεται τόσο καλά από τη δεύτερη ομάδα. Καιρό είχαμε να δούμε τέτοιον παίκτη από τους Νέους. Εφόσον συνεχίσει έτσι θα πάρει και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Περισσότερες ευκαιρίες. Φυσικά πρέπει να τονίσουμε πως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει. Είναι ταπεινός και θα συνεχίσει να δουλεύει. Το πιστεύουμε αυτό. Δεν έχουμε αμφιβολία γι’ αυτό. Πρέπει να συνεχίσει έτσι διότι είναι άλλο το επίπεδο σε σχέση με τους Νέους. Και επιθετικά έχει δείξει πολύ καλή εικόνα. Από αυτόν περιμένουμε περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερη βελτίωση», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ανέφερε: «Ένα από τα πιο σημαντικά που θα θυμάμαι θα είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ήταν πάρα πολύ άσχημη η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου σήμερα, είναι πολύ δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες, όμως θέλω να πω πως σε αυτό το γήπεδο δεν γίνεται να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει την ικανότητα να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, όμως σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο αυτό είναι αδύνατο. Από εκεί και πέρα, το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη, ότι έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στην πρώτη θέση που ήταν και ο αρχικός μας στόχος. Έχουμε λοιπόν πετύχει τον στόχο μας. Το παιχνίδι η ομάδα μας το αντιμετώπισε με σοβαρότητα. Από κάποιους ποδοσφαιριστές έχουμε πάρει μία καλή απάντηση σήμερα, από κάποιους άλλους όχι τόσο, όμως αυτά είναι μέρος ενός παιχνιδιού. Έτσι είναι ένα παιχνίδι και αυτό θα θυμόμαστε και προχωράμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης