Ο προπονητής της Γκιμαράες, Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος φέρεται πλέον ως κορυφαίος στόχος του Ολυμπιακού για τον πάγκο, μιλώντας σε εφημερίδες της πατρίδας του αρνήθηκε ότι έχει κάνει δηλώσεις σε ελληνικά ΜΜΕ σχετικά με τον Ολυμπιακό.

«Είναι εντελώς ψέματα, ποτέ δεν έκανα τέτοιες δηλώσεις» είπε ο Πέδρο Μάρτινς στην εφημερίδα «Ο Jogo». Όπως σημειώνουν οι Πορτογάλοι, ο Μάρτινς δεν έχει δώσει καμία ένδειξη σχετικά με το μέλλον του, μετά τον χαμένο τελικό (2-1) στο Κύπελλο Πορτογαλίας με την Μπενφίκα, ενώ κάποια στιγμή δημοσιεύματα στη χώρα του τον ήθελαν υποψήφιο για την Πόρτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Record», ο Μάρτινς αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, αλλά έχει ακόμα συμβόλαιο και «προστατεύεται από ρήτρα καταγγελίας, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ».

Υπογραμμίζεται, επίσης, η πληροφορία ότι «ο Ολυμπιακός είχε θέσει έως την Τετάρτη προθεσμία για την απάντηση στην πρόταση. Ωστόσο, η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη», ενώ σημειώνεται ότι ήδη από το περασμένο καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενδιαφερθεί, αλλά τελικά επέλεξαν τον Πάουλο Μπέντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης