Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για το ισόπαλο 1-1 του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη η ομάδα, όταν δέχεται γκολ στο τέλος.

«Κοιτάξτε, αυτό που προσπάθησα να δουλέψω μέσα στην ομάδα ήταν ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα στο παιχνίδι, γιατί παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Ήθελα να τους δώσω μία αυτοπεποίθηση και να εκμεταλλευτούμε ότι το γήπεδο δεν είχε κόσμο και ο Ολυμπιακός προερχόταν από άσχημο αποτέλεσμα που θα επηρέαζε την ψυχολογία του. Μπορέσαμε να ελέγξουμε το πρώτο ημίχρονο και στο τέλος μας αξίζει αυτό που πήραμε. Δεν άλλαξα πολλά πράγματα, απλώς όταν παίζεις με Ολυμπιακό τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα περισσότερο», είπε αρχικά ο Παντελίδης και ρωτήθηκε για τον Ολυμπιακό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν γίνεται ένα ροτέισον δυσκολεύεται να βρει ρυθμό μία ομάδα. Στο ψυχολογικό κομμάτι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλά. Νομίζω ότι ήταν φυσιολογικό. Σε αυτά τα παιχνίδια το μυστικό είναι να μην κάνει ο αντίπαλος ευκαιρίες στα πρώτα 25 λεπτά. Αφού το καταφέραμε, το παιχνίδι πήγε όπως το σχεδιάσαμε. Και φυσικά όταν θες να πάρεις κάτι, χρειάζεται και λίγη τύχη. Ανεξάρτητα μετά το 0-1 που ρίσκαρε ο Ολυμπιακός, μας δόθηκαν ευκαιρίες που θα τελειώναμε το ματς. Μέχρι να γίνει το 0-1, υπήρχαν φάσεις που θα μπορούσε να προηγηθεί ο Ολυμπιακός».

Για το 1-1 είπε: «Δεν είσαι χαρούμενος όταν δέχεσαι γκολ στο τέλος. Δεν μπορούμε να είμαστε όμως πλεονέκτες. Αφού δεν κερδίσαμε, ας μείνουμε σε αυτό. Μετά το 0-1 βγάλαμε φάσεις, δεν μείναμε όλοι πίσω για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Αν μας έλεγε κάποιος την Παρασκευή ότι θα παίρναμε αυτό το αποτέλεσμα, τώρα θα ήμασταν ευχαριστημένοι».

Για την φάση που κέρδισε πέναλτι ο Ολυμπιακός, ανέφερε: «Δεν μίλησα με τα παιδιά, δεν μπήκα καν στα αποδυτήρια. Και δεν μπορώ να κάνω κρίση για τη φάση, είμαι μακριά. Δεν ξέρω αν είναι ούτε αυτό που κερδίσαμε εμείς, ούτε αυτό που δόθηκε στον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης