Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να δουν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Κι αυτό γιατί ο Πάουλο Μπέντο, μετά το ματς με τον Αστέρα, άφησε εκτός αποστολής τον Ιρανό φορ και εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη, όπως συνέβη και με τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος δεν συμπεριελήφθη και πάλι μεταξύ των εκλεκτών του Πορτογάλου προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απών από την Ξάνθη θα είναι και ο Νικόλα Λεάλι, που ανέβασε πυρετό, κι έτσι κάτω από τα δοκάρια θα επανεμφανιστεί μετά τις 6 Νοεμβρίου ο Στέφανος Καπίνο.

Από εκεί και πέρα, ο Μπέντο δεν θα έχει στη διάθεσή του απέναντι στους Ακρίτες ούτε τους τραυματίες Μάρτινς, Μποτία και Μπουχαλάκη, ενώ αντίθετα ο Μανθάτης συμπεριελήφθη στη λίστα, αν και δεν είναι 100% έτοιμος μετά το χτύπημα από μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας την Τετάρτη.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης