«Δίχτυα» στη Λατινική Αμερική έχει ρίξει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεχωρίσει τον Φελίπε Μόρα, ο οποίος αγωνίζεται στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε.

Ο 24χρονος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας του έχοντας 12 γκολ σε 11 αγώνες ως βασικός, ενώ συνολικά μετράει 14 τέρματα και 4 ασίστ σε 22 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδιαφέρον για τον Φελίπε Μόρα, εκτός από τον Ολυμπιακό, έχουν δείξει και ομάδες από την Ισπανία, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του έχει οριστεί στα 4 εκατ. δολάρια. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η Ουνιβερσιδάδ απέρριψε πρόταση 2 εκατ. δολαρίων της μεξικανικής Λεόν.

Προπονητής της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε είναι ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό Γκιγιέρμο Όγιος, ο οποίος έχει εργαστεί στην Ελλάδα σε Άρη, Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκό, αλλά και στην Κύπρο, στον πάγκο της Ανόρθωσης.

Εν τω μεταξύ, με τον Ολυμπιακό συνδέεται και ο Φιλίπ Τζόρτζεβιτς, που ανήκει στη Λάτσιο. O 30χρονος φορ είναι υπό αποχώρηση, καθώς δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του στους «λατσιάλι», μετρώντας μόλις δύο γκολ από τον Νοέμβριο του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης