Την ώρα που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να διεκδικήσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League και έχει στρέψει την προσοχή του στα ματς με την Ριέκα, στη διοίκηση της ομάδας καταγράφονται έντονες διεργασίες με άρωμα… αλλαγών.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα σε μετεγγραφική περίοδο, ωστόσο οι διαβουλεύσεις στους «ερυθρόλευκους» δεν αφορούν σε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, αλλά σε αλλαγές στη διοίκηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να φέρεται να αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω των διαφόρων εκκρεμοτήτων του διοικητικού ηγέτη των Πειραιωτών, αλλά και της ενδεχόμενης εγκατάστασής του στην Αγγλία για να αναλάβει την προεδρία της Νότιγχαμ Φόρεστ, απαιτείται νέος πρόεδρος στον Ολυμπιακό, με την επόμενη ημέρα στο λιμάνι να παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας των δυτικών προαστίων «ctview.gr» οι διεργασίες για την αλλαγή στην προεδρία του Ολυμπιακού βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, καθώς υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο που φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή για να αναλάβει χρέη προέδρου.

Πρόκειται για τον Χρήστο Φλάμπουρα, που θεωρείται σαρξ εκ της σαρκός του Ολυμπιακού. Ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού χαίρει της εκτίμησης του Βαγγέλη Μαρινάκη. Γεννήθηκε το 1965 στη Νέα Πέραμο, είναι προμηθευτής της αγοράς με προϊόντα της ΕΚΟ και των ΕΛΠΑ και ιδιοκτήτης της αλυσίδας πρατηρίων καυσίμων «Porto Petrol».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί σειρά ετών ήταν χορηγός του ανδρικού τμήματος βόλεϊ, το οποίο συνεχίζει να στηρίζει οικονομικά και από το πόστο του αντιπροέδρου του ΤΑΑ. Ο 52χρονος επιχειρηματίας, ανέλαβε τις οικονομικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή στο C.E.V. Champions League τη σεζόν 2013-2014, ενώ έχει διαθέσει σημαντικά ποσά και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, οι διεργασίες αυτές έχουν συζητηθεί σε όλα τα επίπεδα και προκαλεί εντύπωση ότι το δημοσίευμα της «ctview» δεν έχει διαψευστεί ή επιβεβαιωθεί ακόμα από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Χρήστος Φλάμπουρας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης