To ευρωπαϊκό κοστούμι του θα φορέσει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιστρέφει μετά από απουσία ενός χρόνου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι στις 21:45 (OΤΕ SPORT 2) με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Καραϊσκάκη που αναμένεται κατάμεστο, με στόχο φυσικά να κάνουν «ποδαρικό» με το δεξί στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο για την ομάδα του Μπέσνικ Χάσι αναμένεται δύσκολο, ωστόσο η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να μην απομακρυνθεί ο ρεαλιστικός στόχος της τρίτης θέσης σε έναν όμιλο-φωτιά, όπου η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους έχουν σαφέστατα το «πάνω χέρι» για τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Στέφανο Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, με το αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Ένχελς και Ρομαό.

Ο Φιγκέιρας λογικά θα ξεκινήσει λογικά στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Κούτρη, ενώ στην αντίθετη πλευρά θα βρίσκεται ο Ελαμπντελαουί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, οι Ζιλέ και Οφόε θα βρίσκονται στα χαφ, με τον Καρσελά να κινείται δεξιά και αριστερά λογικά ο Σεμπά, με τον Μάριν να έχει ελεύθερο ρόλο και τον Τζούρτζεβιτς να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Όσον αφορά στον Φορτούνη, όπως όλα δείχνουν, θα μείνει στον πάγκο, όπως συνέβη άλλωστε και στην πρώτη αναμέτρηση με την Ριέκα για τα play offs της διοργάνωσης, όπου ο Χάσι τον έβαλε στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Στην αντίπερα όχθη, μια πιθανή ενδεκάδα για την Σπόρτινγκ είναι η εξής: Ο Πατρίσιο θα είναι κάτω από την εστία της και οι Σίλβα, Ματιέ, Κοάτες, Πιτσίνι θα απαρτίζουν την αμυντική τετραδα από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Οι Μπατάλια και Γουίλιαμ θα είναι στα χαφ, αριστερά θα βρίσκεται ο Ακούνια, δεξιά ο Μάρτινς, με τον Φερνάντες σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ντοστ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης