Με μια πρωινή προπόνηση ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του που έγινε στο Ζέεφελντ. Μετά από έντεκα μέρες παραμονής εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής μέσω Μονάχου και αργά το βράδυ (κατά τις 11 μ.μ.), αναμένεται η άφιξή τους στην Αθήνα.

Σίγουρα τους περιμένει κάποιο ρεπό, ενώ την Κυριακή θα δώσουν φιλικό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και την Τρίτη 4 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για το Γκενκ του Βελγίου, όπου θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους έως και τις 15 Ιουλίου. Εκεί έχει προγραμματιστεί ήδη ένα φιλικό με τη Μαλίν στις 8 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αθήνα βρίσκονται και προπονούνται οι Ανσαριφάρντ, Ελιουνούσι και Μπεν, οι οποίοι πλέον θα ενσωματωθούν πλήρως στην ομάδα, ενώ αναμένεται και ο Ελαμπντελαουί. Κάποιοι όμως από αυτούς που μετείχαν στην προετοιμασία στην Αυστρία θα κοπούν.

Αν και δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, ωστόσο ο Μπέσνικ Χάσι φέρεται να έχει καταλήξει σε 4-5 παίκτες, πέρα φυσικά από τους τέσσερις της Ακαδημίας (Τόλι, Μεγαρίτης, Βρουσάι, Ντουμάνης) και ανάμεσά τους φέρονται να βρίσκονται ο Βιάνα, ο Μπουχαλάκης και ο Κασάμι, ίσως τελικά και ο Γιαννιώτας.

Aπό εκεί και πέρα σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Ντα Κόστα, που ούτως ή άλλως δεν πήγε στο Ζέεφελντ, ενώ αντίθετα, αρκετούς πόντους έχει κερδίσει ο Ζντιέλαρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης