Την απόκτηση του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια ανακοίνωσε κι επίσημα την Τρίτη ο Ολυμπιακός.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην άσος της Σοσιεδάδ θα είναι «παρών» στην αναχώρηση των πρωταθλητών αύριο για το Βέλγιο.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα εδώ να ζήσω την εμπειρία του να είμαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μεγάλη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θέλω επίσης να μπορέσω να ευχαριστηθώ και τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος» ανέφερε αρχικά ο νεοαποκτηθείς άσος των Πειραιωτών.

Ερωτηθείς για το τι γνωρίζε για την νέα του ομαδα είπε: «Ξέρω φυσικά ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια κερδίζει συνεχώς το πρωτάθλημα. Γνωρίζω επίσης πως ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί καλές σεζόν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα φρόντισα να μάθω πράγματα για τον Σύλλογο από ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εδώ. Σιγά σιγά μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα και διαπιστώνω πιο πολύ πόσο σπουδαίος είναι ο Ολυμπιακός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος αναφορικά με τους στόχους του ο 30χρονος αμυντικός τόνισε: «Ο στόχος μου είναι να προσφέρω κι εγώ στον Ολυμπιακό με την εμπειρία που έχω αποκτήσει στην καριέρα μου και ειδικότερα τα εφτά χρόνια που βρισκόμουν στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Φυσικά θέλω να απολαύσω κάθε μου παιχνίδι εδώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να γίνει η ομάδα ακόμα μεγαλύτερη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης