Η υπόθεση του Αλεξίς Ρομάο είχε ευτυχή κατάληξη και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Τογκολέζου αμυντικού στον Ολυμπιακό. Ο Ρομάο (1.82μ.) έχει πολύ μεγάλη θητεία στη Ligue 1 και λέγεται ότι αποτελεί θερμή εισήγηση προς την τεχνική ηγεσία, του αθλητικού διευθυντή της ομάδας Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά εδώ και χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι ο Ρομάο είχε πέρυσι με τη Μαρσέιγ 23 συμμετοχές στο Σαμπιονά, 2 στο Κύπελλο Γαλλίας και 5 στο Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, η μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόσο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αφού γεφυρώθηκε το χάσμα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Τράμπζονσπορ σε ό,τι αφορά στο οικονομικό αντίτιμο της παραχώρησης του έμπειρου Παραγουανού φορ.  Έτσι ο Παραγουανός στράικερ αναμένεται στην Ελλάδα στις 12.00 το μεσημέρι, ώστε να πέσουν οι υπογραφές και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι τα ιατρικά τεστ τα πέρασε στην Κωνσταντινούπολη, απ’ όπου και έρχεται. Μάλιστα, ο παίκτης αναμένεται να βρεθεί απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα του ομάδα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Καρντόσο ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Club 24 de Junio και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με την 3 de Febrero.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2004 μέχρι το 2006 έπαιξε στη Νασιονάλ Ασουνσιόν και στη συνέχεια πήγε στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Η καριέρα του εκτοξεύτηκε στην Μπενφίκα, όπου από το 2007 μέχρι το 2014 σε 287 ματς σκόραρε 165 τέρματα και μοίρασε 37 ασίστ.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης