Την πρώτη μεταγραφή παίκτη από το… πάνω ράφι είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες, κινούμενοι κάτω από άκρα μυστικότητα έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ντιεμερσί Μποκανί o οποίος αναμένεται στην Ελλάδα την Δευτέρα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 31χρονος επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπέσνικ Χάσι, καθώς είχαν συνεργαστει στην Άντερλεχτ..

Η καριέρα του Μποκανί

Ο Μποκανί «έφτιαξε» το όνομά του στην Σταντάρ Λιέγης, την τριετία 2007-2010 όπου σε 87 συμμετοχές σημείωσε 39 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2010 πήρε μεταγραφή στην Μονακό, όμως δεν ταίριαξε στο Πριγκιπάτο κι έτσι και μετά από ένα μίνι δανεισμό στη Βόλφσμπουργκ, μετακόμισε στην Άντερλεχτ το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί, για δύο χρόνια, έκανε «παπάδες» με 34 γκολ σε 53 ματς, επιδόσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του η Ντιναμό Κιέβου, η οποία εν τέλει τον ενέταξε στο δυναμικό της.

Το 2013-2014 είχε 13 γκολ στο ουκρανικό πρωτάθλημα, όμως η επόμενη σεζόν ήταν «μαρτύριο», μην μπορώντας να προσαρμοστεί και στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σε αυτές τις χώρες.

Θετική εισήγηση από τον Μάρκο Σίλβα

Εξ’ ου και το γεγονός ότι ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Νόριτς και Χαλ, στην οποία ο Μποκανί συνεργάστηκε με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Μάλιστα ο Πορτογαλος τεχνικός ρωτήθηκε από τους ανθρώπους των Πειραιωτών με τον Μάρκο Σίλβα να κάνει θετική εισήγηση για την απόκτησή του παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης