Έκλεισε το «ντιλ» μεταξύ του Ολυμπιακού και της κινεζικής Τιανγίν Τέντα κι έτσι ο Μπράουν Ιντέγε αποχωρεί από την πειραϊκή ομάδα μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας.

Αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, ωστόσο ο 28χρονος Νιγηριανός επιθετικός πήγε με πολιτικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, δεν προπονήθηκε και αποχαιρέτησε τους μέχρι σήμερα συμπαίκτες του, τον προπονητή του και τους συνεργάτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη στιγμή που οι εκπρόσωποι της κινεζικής ομάδας ήρθαν στην Αθήνα, οι εξελίξεις έγιναν ραγδαίες. Το ποσό που προσέφεραν στον Ιντέγε είναι τεράστιο και αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια (τα τετραπλάσια σε σχέση με όσα παίρνει στον Ολυμπιακό), γεγονός που ξεσήκωσε τον παίκτη και πίεσε τη διοίκηση για να υπογράψει την παραχώρησή του.

Όμως και ο Ολυμπιακός βάζει στο ταμείο του παραπάνω από τα διπλάσια του ποσού που είχε δώσει για να τον αποκτήσει από την Γουέστ Μπρομ και που ήταν 5 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά την ύστατη στιγμή των υπογραφών, οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στην Άγκυρα για τον αγώνα ρεβάνς με την Οσμανλισπόρ, χωρίς τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, αλλά και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 13 γκολ. Θα πορευθούν ως το τέλος χωρίς τον Ιντέγε και έτσι το βάρος του «φουνταριστού» επιθετικού θα πέσει πλέον στον Καρντόσο και τον Ανσαριφάρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης