Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν και μία από τις προτεραιότητες των Πειραιωτών αποτελεί η απόκτηση ενός αμυντικού που θα ηγηθεί της «ερυθρόλευκης» οπισθοφυλακής.

Στην κορυφή της λίστας του συλλόγου για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό από το επιτυχημένο πέρασμά του στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», πιστεύουν ότι ο 31χρονος στόπερ μπορεί να προσφέρει στην ομάδα τους κι έτσι εμφανίζονται αποφασισμένοι να ξεκινήσουν μία πολύ σοβαρή προσπάθεια για να τον φέρουν πίσω στην Ελλάδα, ντύνοντάς τον στα «ερυθρόλευκα».

Η περίπτωση του Μολέντο όμως μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς αποτελεί βασικό και αναντικατάστατος μέλος της Ιντερνασιονάλ, η οποία φαίνεται να έχει πολύ υψηλές αξιώσεις για την παραχώρησή του, ενώ τον απέκτησε με μόλις 250.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό πριν από μερικούς μήνες.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει φημολογία πως οι «πράσινοι» έχουν υπογράψει οψιόν με τον βραζιλιάνικο σύλλογο που προβλέπει 2 εκατ. ευρώ στην περίπτωση που πάρει μεταγραφή για άλλη ελληνική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης