Ο Αλμπέρτο Μποτία μίλησε για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και τόνισε ότι η «Ένωση» ευνοήθηκε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού των Πειραιωτών:

«Κατά τη γνώμη μου, οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν 100% λάθος στις φάσεις που αφορούσαν εμένα. Υπάρχει πέναλτι υπέρ μου και έπρεπε να το είχε δώσει, ενώ στις φάσεις που πήγαινα να συζητήσω μαζί του μου έλεγε ”δεν υπάρχει τίποτα υπέρ σας”. Ο διαιτητής έκανε τα πάντα για να μη μας δώσει κάτι που δικαιούμαστε, το παιχνίδι το είχε χάσει από την αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Πιστεύω πως, όταν γίνεται ένα ντέρμπι, στα πρώτα λεπτά πάντα υπάρχει μεγάλη επιθετικότητα και ένταση, μπορεί να γίνουν πολλά φάουλ. Ο διαιτητής δεν ήξερε πώς να τα διαχειριστεί όλα αυτά, ξεκίνησε να δίνει κάρτες, δεν έδωσε οφσάιντ που ζητούσαμε και πολλές λάθος κίτρινες, επειδή προσπαθούσαμε να συζητήσουμε μαζί του. Γενικότερα οι διαιτητές δεν πρέπει να ευνοούν τόσο τις ομάδες που παίζουν εντός έδρας.

»Τώρα το ματς αυτό τελείωσε, χάσαμε απλώς τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα. Όλοι θέλουν το αποτέλεσμα κόντρα σε μας και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους όταν παίζουν εναντίον μας, όμως δεν σημαίνει πως είναι καλύτεροι. Πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας για τη συνέχεια της σεζόν και αρχικά κόντρα στην Οσμανλίσπορ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης