Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν ραντεβού στην ΕΠΟ, καθώς σήμερα είναι η ημέρα των εφέσεων. Στις 16.00 θα εκδικαστεί η έφεση των «ερυθρόλευκων» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ύστερα από δύο αναβολές, ενώ δύο ώρες μετά θα πάρει σειρά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό. Στόχος των Πειραιωτών, αλλά και του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να «σβήσουν» οι τιμωρίες που αφορούν στην αφαίρεση τριών βαθμών, την ώρα που η ΑΕΚ είχε ζητήσει με ανακοίνωσή της να διακοπεί το πρωτάθλημα προσωρινά μέχρι να ληφθούν αποφάσεις για τις εκκρεμοδικίες που υπάρχουν.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν κινδύνεψε κανένας αξιωματούχος του αγώνα, ενώ τα επεισόδια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ προκλήθηκαν με υπαιτιότητα των ΜΑΤ, τονίζοντας μάλιστα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Την ίδια ώρα, οργανωμένοι φίλοι των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να βρεθούν στο Πάρκο Γουδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πρωτόδικα έχασε στα χαρτιά το ματς με τον Ολυμπιακό και τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, υποστηρίζει ότι η «καμπάνα» ήταν προαποφασισμένη. Οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ θεωρούν πως υπάρχουν πολλά νομικά κενά στην απόφαση και ελπίζουν σε ανατροπή σκηνικού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης