Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Βέρνη, καθώς την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Γιουνγκ Μπόις στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ελβετία ο Σεμπά και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας μίλησαν για το ματς, το οποίο χαρακτήρισαν σημαντικό, ενώ επεσήμαναν ότι στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, δεν θα είναι καθόλου εύκολο, πρέπει να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς και είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό», είπε ο Σεμπά και ρωτήθηκε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League:

«Είμαστε στο σωστό δρόμο, έχουμε αυτοπεποίθηση και περιμένουμε αυτό το παιχνίδι για να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για το χειροκρότημα που κέρδισε από τον κόσμο στο παιχνίδι με την Βέροια,είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτό. Είναι αποτέλεσμα την προσπαθειών μου και της δουλειάς μου και έχω αυτοπεποίθηση για να συνεχίσω έτσι. Ελπίζω να συνεχίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να γεμίσω με χαρά τους φιλάθλους, τη διοίκηση και την ομάδα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του ο Ντιόγκο Φιγκέιρας ανέφερε: «Η προσδοκία μας είναι να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, να περάσουμε τη φάση των ομίλων και από εκεί και πέρα να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Έχουμε άποψη για όλα τα παιχνίδια και όλους μας τους αντιπάλους. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια. Παρ’ όλο που βρισκόμαστε στο Europa League, είναι μία δύσκολη διοργάνωση. Θα έχουν τις δυσκολίες τους και ελπίζουμε να αντεπεξέλθουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης