Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ και μοιράστηκε τις πρώτες του εντυπώσεις από τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Λεονάρντο Κούτρης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Έχετε συμπληρώσει δέκα μέρες προπονήσεων στο Ζέεφελντ. Αρχικώς θα θέλαμε να μοιραστείς μαζί μας τις πρώτες εντυπώσεις σου από τη νέα σου ομάδα.
«Αρχικά ήταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός για εμένα. Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τα πάντα είναι διαφορετικά, το επίπεδο πολύ πιο υψηλό. Καμία σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που ήμουν. Θεωρώ ότι οι εγκαταστάσεις και όλος ο τρόπος που λειτουργούμε είναι εξαιρετικός. Έχουμε τα απαραίτητα για να δουλέψουμε. Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, ο προπονητής μαθαίνει εμάς και πιστεύω ότι κάναμε μία καλή προετοιμασία. Δόξα τω Θεώ δεν είχαμε τραυματισμούς, αν εξαιρέσεις το συμβάν με τον Ρέτσο που ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Θεωρώ ότι σιγά-σιγά η ομάδα θα βελτιώνεται».

-Έχοντας παρακολουθήσει τις προπονήσεις και το μοναδικό φιλικό που έχετε δώσεις έως τώρα, είναι υψηλότατος ο βαθμός προσαρμογής σου στην ομάδα και πολύ καλή η παρουσία σου στις προπονήσεις. Εσύ πώς νιώθεις;
«Από τη πρώτη στιγμή που τελείωσε το θέμα και άνηκα στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στις διακοπές μου που ήταν λίγες, προσπάθησα να δουλέψω όσο καλύτερα μπορούσα, γιατί ήξερα ότι το επίπεδο ήταν διαφορετικό. Ήθελα να είμαι προετοιμασμένος στο 100%. Δούλεψα και με το σώμα μου, και με την αντοχή μου, και με την μπάλα για να έρθω όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. Και νομίζω ότι σιγά-σιγά γίνομαι ολοένα και καλύτερος, μέρα με τη μέρα βελτιώνομαι και πιστεύω ότι θα έχω ακόμα να δώσω και να δείξω τι μπορώ να προσφέρω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης