Στην Αθήνα αφίχθη το απόγευμα της Κυριακής για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Αλί Σισοκό, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη των Πειραιωτών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Γάλλος μπακ, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα του Μπέντο ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από την Άστον Βίλα (σ.σ.: στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει οψιόν αγοράς) μέχρι το τέλος της σεζόν, έφτασε στη χώρα μας με πτήση από το Λονδίνο και πάτησε σε ελληνικό έδαφος λίγο μετά τις 18.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος άσος τη Δευτέρα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Σισοκό, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πόρτο, Λιόν, Βαλένθια και Λίβερπουλ, στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την άφιξή του στην Αθήνα, επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, όπως κάποια ιατρικά τεστ. Μόλις ολοκληρωθούν και αυτά, θα μπορώ να χαρώ και να γιορτάσω την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό».

inner
inner

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης