Κατηγορηματικά διέψευσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τις… αποθεωτικές δηλώσεις για τον Ολυμπιακό που φέρεται να έκανε σε κροατικό ΜΜΕ ενόψει των αναμετρήσεων με τη Ριέκα. Είναι αλήθεια ότι οι χαρακτηρισμοί «γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου», «κόλαση επί 90 λεπτά το Καραϊσκάκη» και άλλες παρεμφερείς δηλώσεις, προκάλεσαν έκπληξη καθώς ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν συνηθίζει να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο.

Όταν πληροφορήθηκε ότι η συνέντευξή του έχει δημοσιευτεί και εμπεριέχει τις συγκεκριμένες τοποθετήσεις, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος καθώς -όπως έλεγε στους συνεργάτες του- οι δηλώσεις του ήταν τυπικές, όπως κάνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Άλλωστε, είχε μιλήσει και σε Σέρβους δημοσιογράφους πριν από τις αναμετρήσεις με την Παρτιζάν και όντως δεν χρησιμοποίησε εγκωμιαστικά σχόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ουδέποτε έχω χρησιμοποιήσει όταν ρωτήθηκα για τον Ολυμπιακό αυτές τις εκφράσεις που μου αποδόθηκαν. Άλλωστε τέτοιες δηλώσεις δεν είναι του χαρακτήρα μου και δεν τις έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου» είπε χαρακτηριστικά ο Μπάγεβιτς, τελειώνοντας άμεσα το θέμα που δημιουργήθηκε.

Αναλυτικά οι συνέντευξη που δημοσίευσε η «Sportske Novosti»: «Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένα κλαμπ που έχει συνηθίσει να παίζει τέτοια ματς, έχει την Ευρώπη ήδη στο DNA του. Δεν θα κάνω ανάλυση, αλλά μπορώ να σας πω ότι έχει τέσσερις Έλληνες στην Εθνική και άλλους πέντε νεαρούς, κάτι που αποτελεί δείγμα της δυναμικότητας του. Είναι επτά σερί χρονιές πρωταθλητής Ελλάδας. Το “Γ. Καραϊσκάκης” είναι μία κόλαση που καίγεται επί 90 λεπτά χωρίς σταματημό και δεν ξέρω αν η Ριέκα έχει παίξει ποτέ σε τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κόσμος δίνει δύναμη στην ομάδα και φοβίζει τον αντίπαλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης