Σε περίοπτη θέση στο μεταγραφικό κάδρο του Ολυμπιακού, όσον αφορά στη θέση του επιθετικού βρίσκεται το όνομα του Τεό Μπονγκοντά.

Όπως αποκαλύπτουν βελγικά μέσα ο νεαρός επιθετικός της Θέλτα βρίσκεται στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχει προκρίνει ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών, Μπέσνικ Χάσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα σύμφωνα με την «dhnet.be» οι ερυθρόλευκοι δείχνουν να είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του, αν και τις τελευταίες ώρες η τουρκική Τραμπζονσπόρ έχει δείξει κι αυτή ενδιαφέρον για το πρόσωπό του.

«Ο Τεό Μπονγκοντά είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Ο επιθετικός της Θέλτα, ο οποίος αυτή τη σεζόν αγωνίστηκε 26 φορές στην Πριμέρα Ντιβισιόν, θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Μπέσνικ Χάσι.

Ο Φουαντ Μπεν Κουιντερ, ο ατζέντης του, έχει ακόμη συνομιλίες με την Τραμπζονσπόρ. Και οι δύο ομάδες έχουν κάνει επίσημες προτάσεις» αναφέρει το δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας.

Ο Μπονγκοντά αγωνίζεται ως επιθετικός ενώ παίζει με την ίδια ευχέρεια και στο άκρο της επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός άσος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ το 2013, ενώ το 2015 πήρε μεταγραφή στη Θέλτα με την οποία έχει παίξει σε 59 ματς έχοντας σκοράρει 4 φορές.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης