Εκτενή αναφορά έκαναν τα βρετανικά ΜΜΕ στο περιστατικό με πρωταγωνιστή με τον Μάρκο Μάριν και τον διαιτητή του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ολυμπιακό, Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, που εκτυλίχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα στη Ριζούπολη.

Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» τη στιγμή που διαμαρτυρόταν μαζί με τους συμπαίκτες του για ένα πέναλτι απωθήθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης και μάλιστα γι΄ αυτόν τον λόγο κατέθεσε μήνυση εναντίον του μετά το τέλος του εν λόγω ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
Τα βρετανικά ΜΜΕ λοιπόν που γνωρίζουν τον Μάριν από το πέρασμά του από την Τσέλσι ασχολήθηκαν με αυτό το περιστατικό, χρησιμοποιώντας καυστικά σχόλια για τον Γερμανό.

Το δίκτυο BBC έχει τίτλο στο ρεπορτάζ του «Δείτε την κωμική βουτιά του πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Μάριν», τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δείτε τον πρώην άσο της Τσέλσι Μάρκο Μάριν να κάνει μια ασυνήθιστη βουτιά, σε ένα παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Σμύρνης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδιο περιστατικό αναφέρεται και η Daily Mail, που χρησιμοποιεί τον τίτλο: «Ο Μάρκο Μάριν βουτάει μετά από επαφή με τον διαιτητή, με την παλιά απογοήτευση της Τσέλσι να ντροπιάζει τον εαυτό του κατά τη διάρκεια της σοκαριστικής ήττας του Ολυμπιακού από τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Μάλιστα μέσα στο κείμενο, ο συντάκτης αναφέρει επί λέξει τα εξής: «Ο Μάρκο Μάριν δεν άφησε πολλές στιγμές για να θυμάται κανείς κατά την διάρκεια της τετραετούς του παρουσίας στην Τσέλσι, όμως ο… σεσημασμένος δανεικός έκανε κάτι πολύ εντυπωσιακό στην ελληνική Super League αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δυστυχώς ήταν κάτι εντυπωσιακά άσχημο, αφού ο Γερμανός εξτρέμ έκανε μία ντροπιαστική βουτιά, όταν τον ακούμπησε ο διαιτητής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης